Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun evinde bulunan minik öğrencilere 20-26 Kasım Toplum Ağız Diş Sağlığı haftası nedeniyle diş sağlığı ve diş temizliği konuları hakkında eğitim verild

Ergene 26.11.2021 16:40:00 0
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Eğitimde küçüklere ağız ve diş sağlığının önemi anlatılırken, ağız ve diş temizliği, diş çürümesinin engellenme yolları, hangi yiyecek ve içeceklere dikkat edilmesi gerektiği, diş fırçalamanın doğru yöntemleri gibi bir çok konuda çocuklara bilgiler verildi. Eğitimde çocuklara animasyonlu çizgi filimde izlettirildi. Programın sonunda Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bulunan öğrencilere ağız ve diş bakım seti hediye edildi.

 

 

DİŞ SAĞLIĞI ÖNEMLİ

 

Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde bu tür programların çok verimli geçtiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Diş sağlığı konusunda verilen bu güzel eğitimin diğer eğitimler gibi çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Çocuklarımıza küçük yaşlarında bu tür bilgilerin öğretilmesi çok önemli. Ergene ilçemizde eğitime kazandırdığımız bu kalıcı eserimizde öğrencilerimize en iyi eğitimi verme gayreti çabası içindeyiz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10