Başkan Çetin öğrencilerle bir araya geldi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde Meslek Tanıtım Günleri kapsamında 12. Sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.

Kapaklı 28.11.2021 16:31:00 0
Başkan Çetin öğrencilerle bir araya geldi

BİLGİ VE TECRÜBELERİNİ ANLATTI

 

Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan ve uzun yıllar özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalışan Başkan Çetin, öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Başkan Çetin, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, birlik olmanın, onların gönül dünyalarında yer edinmenin önemli olduğunu belirterek, bilgi ve tecrübelerinin yanı sıra gençlere yönelik hizmetler ve faaliyetler ile ilgili bilgi verdi.

 

SORULARI YANITLADI

 

Programın sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Okul Müdürü Aykut Bakar çiçek takdim etti.

 

 

YENİ AÇILAN KÜTÜPHANEYİ GEZDİ

 

Başkan Çetin, programın ardından Başkan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve Okul Müdürü Aykut Bak ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı ve okul aile birliğinin katkılarıyla hazırlanan ve geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen kütüphaneyi gezerek bilgi aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10