Başkan Akay Halk Akademisi öğrencileriyle buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Halk Akademisi'ni ziyaret ederek, öğrencilerin talep ve isteklerini dinledi.

Çerkezköy 28.11.2021 16:48:00 0
Başkan Akay Halk Akademisi öğrencileriyle buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik 4 farklı branşta destek kursları verilen, Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’ni ziyaret eden Başkan Akay öğrencilerle ders arasında akademi bahçesinde sohbet ederek, “8. Sınıf öğrencilerimize ücretsiz kurs, yayın, ulaşım ve günde bir öğün beslenme desteği sağladığımız Çerkezköy Halk Akademimizi güzelleştirmek ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

ÖĞRENCİLER ATÖLYE ÇALIŞMALARINDAN DA FAYDALANABİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi’nde 7 derslik, kütüphane, bir adet de ders çalışma akıl ve zeka oyunları alanı olduğunu belirten Başkan Vahap Akay, “Takviye ve destek kursları, branşında uzman öğretmenlerimiz tarafından veriliyor. Halk Akademimizde kentimizde ikamet eden öğrencilerimize yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük branşlarında destek kursları veriyoruz. Halk Akademimizde öğrencilerimiz, kültürel faaliyetler, eğitim içi konferanslar, birebir etüt ve atölye çalışmalarından da faydalanabilecekler” dedi.

 

“ÖĞRENCİ KAPASİTESİNİ ARTTIRIYORUZ”

 

Halk Akademisinde öğrenci kapasitesini artırdıklarını da belirten Başkan Akay, “Şu an itibari ile 113 öğrencimize hizmet veren Çerkezköy Belediyesi Halk Akademisi bünyesine 45 yeni 8’inci sınıf öğrencimizi daha alarak, 4 farklı branşta destek kurslarımızdan faydalanmalarını sağlayacağız. Ek kontenjan kayıtları devam ediyor. Kayıtlar 1 Aralık Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecek” ifadelerini kullandı. 

 

Haber/Fatma Nur VURAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10