Kapaklıspor tek golle güldü

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta Kapaklıspor evinde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor karşılaşmadan da tek gollü üstünlük ile

29.11.2021 16:06:00 0
Kapaklıspor tek golle güldü

Kapaklı Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmaya KapaklısporMert, Tolga, Ziya, Batuhan, Serhat, Nustedtin, Emre, Yusuf, İbrahim, Mehmet ve Şaban kadrosu ile çıkarken, Uzunköprüspor ise Mehmet, Serkan, Şükrü, Kutay, Sefa, Salim, Alicaner, Yaşar, Buğra, Furkan ve Biray ilk onbiri ile maça çıktı.

 

KAPAKLISPOR GOLÜ BULDU

 

Taraftarı önünde maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Konuk ekip Uzunköprüspor ise kontrollü bir oyun ortaya koyarak ileri de Furkan ve Biray ile goller aradı. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan İbrahim kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor ilerleyen bölümlere doğru ikinci gol için yüklendi. İlk devrenin kalan  dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için yüklenen konuk ekip savunmasında açıklar bıraktı. Kapaklıspor 57’inci dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Yusuf’un vuruşu üst direkten döndü.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında Şaban’ın ara pası ile hareketlenen Emre Kaymaz’ın vuruşunu kaleci Mehmet kontrol etti. 79’uncu dakikada hızlı gelişen Kapaklıspor atağında ilk golün sahibi İbrahim kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. Uzatmalarda ise Kapaklıspor’da Emer Kaymaz önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile Kapaklıspor puanını 8 yaparken, Uzunköprüspor ise ilk mağlubiyetini alarak dokuz puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10