Develili hemşehrilerinden Kaymakam Duru'ya ziyaret

Resmi Gazete'de 11 Eylül tarihinde yayımlanan atama kararıyla Kayseri Develi Kaymakamlığı görevinden Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan Murat Duru'yu Develili Hemşerileri ziyaret etti.

Çerkezköy 29.11.2021 18:07:00 0
Develili hemşehrilerinden Kaymakam Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında eski görev yeri olan Kayseri Develi’de bulunan hemşehrileri dün Kaymakam Duru’yu ziyaret etti.

 

DEVELİ BELEDİYE SPOR KAŞKOLUNU HEDİYE ETTİLER

 

Kaymakam Duru nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek “İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Cebeci abim, dernek yönetimi kurulu üyesi Hatice Ayden, önceki dönem Genç Develiler Dernek Başkanı Mustafa Ötünç, iş Kadını Hanife Salman, iş adamı Mustafa Sırgüvenç ve Çorlu’da iş adamı olan emekli Albay Vahdettin Kahraman bugün ziyaretimize geldiler ve beraberlerinde getirdikleri Develi Belediye Spor kaşkolunu hediye ettiler” dedi.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

“Ziyarette değerli misafirlerimle hatıralarla ve hoş seda ile geçen güzel günlerimizi yad ederek samimi içten sohbetle beraber Develimizle ve Çerkezköyümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk ve Onlarla Develimize ve Develilere selam ve sevgilerimi gönderdim” diyerek sözlerine devam eden Kaymakam Murat Duru “5 yıl 4 ay severek dolu dolu görev yaptığım Develimizin güzel insanları hemşerilerimin vefalı ve nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10