BAL'da 5.hafta tamamlandı

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta hafta sonunda beşinci hafta maçları oynandı. 1911 Çerkezköyspor'un bay geçtiği haftada Tekirdağspor zorlu

30.11.2021 16:26:00 0
BAL

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta hafta sonunda oynanan üç karşılaşmada fileler altı kez havalandırıldı.

 

TEKİRDAĞSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Haftaya averajla lider durumda giren Tekirdağspor geçtiğimiz hafta 1911 Çerkezköyspor deplasmanından bir puan ile dönen Tuncaspor’a konuk oldu. Zorlu karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. Taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip Tuncaspor ise ataklar geliştirmesine rağmen Tekirdağspor savunmasını geçemedi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran konuk ekip Tekirdağspor 89’uncu dakikada Çağrı’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada konuk ekip Tekirdağspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile puanını 13 yaparak liderliğini sürdürürken, Tuncaspor ise dört puanda kaldı.

 

KAPAKLISPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

Ligde mücadele eden Kapaklıspor ise evinde Uzunköprüspor’u konuk etti. Taraftarı önünde maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 17’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan İbrahim kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. İlk devrenin kalan  dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre Kapaklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında Şaban’ın ara pası ile hareketlenen Emre Kaymaz’ın vuruşunu kaleci Mehmet kontrol etti. 79’uncu dakikada hızlı gelişen Kapaklıspor atağında ilk golün sahibi İbrahim kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi. Uzatmalarda ise Kapaklıspor’da Emer Kaymaz önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile Kapaklıspor puanını 8 yaparken, Uzunköprüspor ise ilk mağlubiyetini alarak dokuz puanda kaldı.

 

BABAESKİSP0R’DAN FARKLI GALİBİYET

 

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Lüleburgazspor ise evinde Babaeskispor’u konuk etti. Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Babaeskispor 8’inci dakikada Erce Bertuğ Duman ile golü buldu. Golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip Lüleburgazspor 12’inci dakikada Cenk ile beraberliği sağladı. İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti tekrar eline alan konuk ekip Babaeskispor 31’inci dakikada Doğuş Cem Kazan ile karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ev sahibi ekip ikinci devrede beraberlik için yüklenirken, kalesinde üçüncü golü gördü. Gelişen konuk ekip atağında Doğuş topu ağlara göndererek kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Babaeskispor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet ile puanını 10’a yükselten Babaeskispor averajla ikinci sıraya yükselirken, lüleburgazspor ise beşinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10