Etkili fırtına, Çorlu'daki eğitim uçuşlarını iptal ettirdi

Çorlu'da etkili fırtına yüzünden, Çorlu Atatürk Havalimanı'ndaki eğitim uçuşları iptal edildi. Şarköy'de ise fırtınada ilçe girişindeki dev tabela söküldü, çatılar uçtu.

Çorlu 30.11.2021 16:50:00 0
Etkili fırtına, Çorlu

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan fırtına, Tekirdağ'da da hayatı olumsuz etkiledi. Kentte saatte 80 kilometre hızla esen fırtına nedeniyle Çorlu Atatürk Havalimanı'nda eğitim uçuşları iptal edildi. İlçede sabah erken saatlerde dolu da yağdı, fırtınada birçok pazarcı esnafının tezgahı devrildi.

 

EKİPLER KONTROLLERİ ARTIRDI

 

Şiddetli rüzgar nedeniyle Tekirdağlı balıkçılar, denize açılamazken, çok sayıda yük gemisi de kıyı bölgelere yanaştırılarak demirlendi. Tekirdağ Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, denizde ve kıyıda devriye görevinde bulunarak, kontrolleri artırdı.

 

TABELALAR SÖKÜLDÜ, ÇATILAR UÇTU

 

Fırtınanın etkili olduğu Şarköy'de ise ilçe girişinde bulunan dev tabela, yerinden söküldü. Fırtına nedeniyle ilçede çok sayıda ağaç devrildi, halı sahanın demir korkulukları söküldü, bazı binaların ise çatıları uçtu. Çanakkale ve İstanbul boğazından geçen gemiler ise fırtına nedeniyle Şarköy açıklarında demirlendi.

 

Haber/Gülay Yiğit SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10