Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Konferans Salonu açıldı

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu'nda hayırseverlerin desteği ile yapılan ve 1989 yılında Kıbrıs-Girne'de şehadete ulaşan şehidimiz Rıza Koşar'ın adının yaşatÄ

Kapaklı 1.12.2021 17:44:00 0
Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Konferans Salonu açıldı

Hayırseverlerin desteği ile yapılan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Şehit Rıza Koşar Konferans Salonu’nun açılışına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda konuşan Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bekdaş, sponsorlara ve diğer destekçilere teşekkür etti. Bekdaş, “2017 yılında kurucu müdür olarak geldiğimde acaba bu okulda neler yapabilirim dedim. Okul bahçemizde tek bir fidan dahi yoktu. Bölgemizdeki bir fabrikanın ve Kapaklı Belediyemizin destekleriyle 225 tane fidanı okul bahçemize dikerek bakımını yaptık. 52 tane meyve fidanı olan uygulama bahçesini oluşturduk. Yine firmaların destekleriyle 5500 kitaplı Şehit Erdem Diker kütüphanesini yaptık. Özel eğitim öğrencilerimizin kullanımına sunulmak üzere, Aşık Veysel Özel eğitim sınıfını düzenledik. Okulumuzun boş bir salonu vardı. ‘Bir Koltuk da Sen Bağışla, Adınla Yaşa’ projesiyle 39 hayır severimizin bazıları bir koltuk bazıları da beş koltuk bağışta bulunmuştur. Belediyemizin destekleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün teşvikiye 112 koltuklu çok amaçlı salonumuzu kullanıma hazır hale getirdik. Salonumuzun oluşumunda maddi manevi destekte bulunan hayır severlerimize, idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, okul aile birliğimize, belediyemize ve İlçe Mili Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

HAYIRSEVERLERE PLAKET VERİLDİ

 

Bekdaş’ın ardından konuşan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, konferans salonunun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederken Kapaklı’daki diğer okullara da etkinlik alanları kazandırmak için tüm güçleri ile çalıştıklarını ifade etti. Programda3/K ve 3/A sınıfı öğrencilerinin dans gösterisinin ardından okul öğretmenleri tarafından koro halinde sevilen türküler seslendirildi. Konferans salonun açılmasında emeği geçen hayırseverlere teşekkür plaketlerinin takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10