Bağlantı yollarında sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde, mevcut yolların durumu ve ihtiyaçlar doğrultusunda planlanan yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ 1.12.2021 18:21:00 0
Bağlantı yollarında sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlandı

Çalışmalar kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Hayrabolu İlçesi, Dambaslar yol ayrımı-Kılıçlar Mahallesi ile Kırklareli sınırı ve Küçükkarakarlı Mahallesi-Kırklareli İl sınırı bağlantı yollarında başlatılan sathi kaplama yol yapım çalışmalarının tamamlandığını belirten ekipler, 8 bin 800 metre uzunluğunda ve 6.6 metre genişliğinde olan yollarda toplamda 58 bin 080 m2'lik sathi kaplama yol yapım çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

 

İl genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol yapım çalışmalarımız kapsamında Hayrabolu İlçemizin bazı mahalleleri arasındaki bağlantı yollarında sathi kaplama çalışmalarımızı tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10