1.Amatör Küme'de ilk devre tamamlandı

Tekirdağ 1.Amatör Ligde ilk devre bir karşılaşma dışında tamamlandı. A Grubu'nda Karacakılavuzspor, B grubunda Çerkezmüsellimspor, C Grubu'nda AhimehmetGençlikspor, D Grubu'nda ise Çorlu Bel

2.12.2021 15:02:00 0
1.Amatör Küme

A grubunda ilk devrenin son karşılaşmasında lider Karacakılavuzspor evinde Tekirdağ Kartalspor’u konuk etti. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan 4-3’lük galibiyet çıkartan Karacakılavuzspor puanını da 19 yaparak ilk devreyi önde tamamladı. İkinci sırada yer alan Kazanderespor ise deplasmanda Tekirdağ Adaletspor’a konuk oldu. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Kazanderespor bu bir puanla ilk devreyi 13 puanla ikinci sırada tamamlarken, Tekirdağ Adaletspor ise puanını 3 yaptı. Ligde orta sıralarda mücadele eden Kozyörükspor ise deplasmanda Şalgamlı Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan konuk ekip karşılaşmadan da 1-0 galip ayrılarak puanını da 10 yaptı. Şalgamlı Gençlikspor ise altı puanda kaldı. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Hayrabolu Belediye Gençlikspor evinde Tekirdağ İdmanyurduspor’u tek golle geçmesini bildi. Hayrabolu Belediye Gençlikspor puanını 9 yaparken, Tekirdağ İdmanyurduspor ise yedi puanda kaldı.

 

B GRUBU’NDA ÇERKEZMÜSELLİMSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

 

B grubunda ilk devrenin son karşılaşmasında haftaya ikinci sırada giren Çerkezmüsellimspor evinde Muratlı 1935 Spor Kulübünü konuk etti. Maça iyi bir başlangıç yapan ev sahibi ekip üst üste goller bularak farkı açmasını bildi. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren ev sahibi ekip karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılarak ligin ilk devresini 15 puanla ilk sırada tamamladı.

 

Haftaya lider durumda giren Kumbağspor ise deplasmanda Tekirdağ SüleymanpaşaAltınovaspor’a konuk oldu. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan ev sahibi ekip tek gollü üstünlük ile ayrılarak puanını da 11 yaptı. Bu sezon ikinci yenilgisini alan Kumbağspor ise 15 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi. Ligde orta sıralarda mücadele eden iki ekibin mücadelesinde Esenspor ile Akçeşmespor karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı. Esenspor ile Akçeşmespor bu beraberliklerle puanlarını 9 yaptı. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Bıyıkalispor ile Büyük Çınarlıspor karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmadan tek gollü galibiyet elde eden Bıyıkalisporpuanını altı yaparken, Büyük Çınarlıspor ise beş puanda son sıraya geriledi.

 

YENİ LİDER AHİMEHMET GENÇLİKSPOR OLDU

 

C Grubu’nda haftaya lider durumda giren Karaağaçspor deplasmanda ikinci sırada yer alan AhimehmetGençlikspor’a konuk oldu. Zorlu karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet çıkartan ev sahibi ekip puanını da 16 yaparak ilk devreyi lider tamamladı. Bu sezon ilk yenilgisini alan Karaağaçspor ise 14 puanda kalarak ikinci sıraya geriledi. Çorluspor ise deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Çorluspor karşılaşmadan da 4-0 galip ayrıldı. Çorluspor bu galibiyet ile puanını da 13 yaparken, Vakıflar Güvenspor ise altı puanla yedinci sırada kaldı.

 

KIZILPINAR UZAYSPOR HAFTAYI ÜÇ PUANLA TAMAMLADI

 

Temsilcilerimiz Samsunlular Yaşardoğuspor ile KızılpınarUzayspor’u karşı karşıya getiren müsabakada gülen KızılpınarUzayspor oldu. Altı golün kaydedildiği karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet çıkartan KızılpınarUzayspor puanını 10 yaparak beşinci sıradaki yerini korudu. Ergene KırkgözGençlikspor ise evinde Çorlu Doğanspor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip filelere üç gol bırakarak karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildi. Ergene KırkgözGençlikspor bu galibiyet ile puanını 11 yaparken, Çorlu Doğanspor ise yedi puanda kaldı.

 

D GRUBU’NDA MÜTHİŞ ÇEKİŞME

 

D Grubu’nda hafta sonunda dört karşılaşma oynanırken, lider Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü deplasmanda Çorlu Rumelispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında iki gollük galibiyet elde eden Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ligin ilk devresini 18 puanla lider tamamladı. Çorlu Rumelispor is 9 puanda beşinci sırada kaldı. Grubun bir diğer iddialı ekibi Sağlıkspor ile Ergene Pınarspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında müthiş bir oyun ortaya koyan Sağlıkspor karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılıp puanını 18 yaptı. Bu sezon ilk yenilgisini alan Ergene Pınarspor ise 18 puanla üçüncü sıraya geriledi. Ergene Belediyespor ile Ergene Gençlerbirliğispor bir puanı paylaştığı haftada temsilcimiz Çerkezgücüspor evinde Çukuryurtspor’u konuk etti. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Çerkezgücüspor rakibini 2-1 mağlup ederek sezonun ilk devresini 12 puanda tamamladı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10