Ergene Belediye Meclisi toplandı

Ergene Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Ergene 2.12.2021 15:17:00 0
Ergene Belediye Meclisi toplandı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında önceki gün gerçekleşen toplantının ilk gündem maddesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Sağlık Mahallesi Sağlık Arazi olarak nitelendirilen gelişme alanına ilişkin nazım imar planı değişikliği ile uygulama imar planı değişikliği hazırlanması hususunun görüşülerek karara bağlandı. Ardından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Misinli Mahallesi yerleşik ve gelişme alanını kapsayan bölgeye ilişkin nazım imar planı değişikliği ile uygulama imar planı değişikliği hazırlanması hususunun görüşülerek karara bağlanırken son olarak Yazı İşleri Müdürlüğü’ nün belediye meclis toplantılarının 2022 yılında yapılacağı gün ve saatinin belirlenmesi hususunun görüşülerek karara bağlandı.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Meclis gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından komisyondan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı. İlk olarak bütçe kalemi açılması ve ödenek aktarımı yapılması konulu Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı. Ardından Ergene sınırları içerisinde kırsal yerleşim özelliği taşıyan mahalle ve alanların belirlenmesi konulu İmar Komisyon Raporu ile Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı.

 

İMAR VE KOMİSYON RAPORLARI KARARA BAĞLANDI

 

Plan ve Bütçe Komisyon Raporu’nun karara bağlanmasının ardından, Kırkgöz Mahallesi Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanına ilişkin uygulama imar planı konulu İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı. Daha sonra, Velimeşe Mahallesi İncirlik Mevkii, Ergene Belediyesi sorumluluk alanındaki parsellere ait uygulama imar planı değişikliği konulu İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandı. Konut alanlarının yol boyu ticaret olarak belirlenmesi konulu İmar Komisyon Raporu görüşülerek karara bağlandıktan sonra aralık ayı meclis toplantısı sona erdi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10