Malkara Belediye Meclisi toplandı

Malkara Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un başkanlığında toplandı.

Malkara 2.12.2021 15:30:00 0
Malkara Belediye Meclisi toplandı

Malkara Belediye Meclisi, önceki gün saat 16.00’da Belediye Düğün Salonunda toplandı. Gündemin ilk maddesinde yer alan Balabancık ve Kozyörük Plan Notları hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Trafo Alanı Plan Değişikliği hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Daha sonra 364 Ada 2 ve 3 Parsel hakkındaki İmar Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edilirken,Allıışık Mahallesi 155 Ada 1 Nolu Parsel hakkındaki İmar Komisyon Raporu da görüşülerek İmar Komisyonunun çalışmalarının devamına oy birliği ile karar verildi. Gündemin son maddesinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Dolu Kadro Derece Değişikliği hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı 1. maddeyeilave edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün CNG Deşarj Noktası Yer Tahsisi hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Yapılan ara komisyonun ardından Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesiyle meclis sona erdi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10