Yüksel: Tedbiri elden bırakmayalım

Geçtiğimiz günlerde Trakya'nın tamamını etkisi altına alarak hayatı olumsuz etkileyen ve bazı bölgelerde ağır hasar yaratan lodos fırtınası, Süleymanpaşa'da da etkili oldu. Deniz ulaşı

Süleymanpaşa 2.12.2021 15:31:00 0
Yüksel: Tedbiri elden bırakmayalım

Lodosun etkisini yitirmesinin ardından çalışmalara başlayan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yıkılan ağaç ve kopan dalları toplarken, kamusal alanlarda meydana gelen hasarlar da giderilmeye devam ediyor.

 

“DEVRİLEN AĞAÇLARA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ”

 

Hayatı olumsuz etkileyen lodos fırtınası ve sonrasında gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Şehrimizin dört bir yanında fırtınanın yol açtığı yıkıntı ve devrilen ağaçlara anında müdahale ettik, etmeye devam ediyoruz. Allah’a şükür, bölgemizde etkili olan olumsuz hava koşulları hemşehrilerimiz için bir can kaybına neden olmamıştır. Çalışmalarımızı kesintisiz sürdüreceğimizden vatandaşlarımızın hiçbir şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

 

“TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM”

 

Olumsuz hava şartlarının devam edebileceğini de kaydeden Başkan Yüksel, fırtınada zarar görmüş ancak daha sonradan yıkılabilecek ağaçlar ya da yapılara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirterek, oluşabilecek her türlü olumsuz durumla ilgili 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’ne bilgilendirmede bulunulması çağrısında bulundu. Yüksel, “Her ne olursa olsun tedbirlerimizi elden bırakmayalım. Oluşabilecek olumsuz durumları lütfen 0282 259 59 59 numaralı çağrı merkezimizden bize bildirin” dedi.

 

Haber / Fatma NUR VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10