Haftanın maçı Tekirdağ'da oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta haftanın en önemli maçında Tekirdağspor evinde temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'u konuk edecek. Ligde 10 puanla üçüncü sırada bulunan temsilcimiz lider Tekirdağspor

3.12.2021 16:55:00 0
Haftanın maçı Tekirdağ

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta 6.hafta sonunda birbirinden zorlu 3 karşılaşma oynanacak.

 

TEKİRDAĞSPOR’A DEPLASMANDA KONUK OLACAK

 

Haftaya 13 puanla bir maç fazlasıyla lider durumda giren Tekirdağspor evinde 10 puanla üçüncü sırada yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Atakan Kozik yönetecek. Kozik’in yardımcılıklarını ise Mete Topcu, Tolgahan Küçük ve Elif Köroğlu yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz haftayı bay geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor yaptığı tatilin ardından zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına hafta içinde başladı. Hafta boyunca günde çift antrenman ile Tekirdağspor maçının hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Yiğit Aslan, “ Ligde geçtiğimiz hafta evimizde Tuncaspor karşısında şansız bir beraberlik alarak ligdeki ilk puan kaybımızı yaşamıştık. Bu hafta ise şampiyonluk yarışında en önemli rakiplerimiz arasında yer alan Tekirdağspor’a deplasmanda konuk olacağız. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu deplasmana davet ediyorum” dedi.

 

BABAESKİSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Averajla ikinci sırada bulunan Babaeskispor ise evinde dört maç sonunda dört puanını bulunan Edirne temsilcisi Tuncaspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14.00’de 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı ise Denizhan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Tugay Tünaydın, Ulaş Kaçmaz, Bilgin Çakır yapacak.

 

KAPAKLISPOR HÜKMEN GALİP GEÇECEK

 

Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor’a kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini alan Uzunköprüspor ise evinde dört maç sonunda puanla tanışamayan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Saraçhane 1.Nolu Sentetik Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Semih Gökmen düdük çalacak. Gökmen’in yardımcılıklarını ise Ömer Faruk Özkan, Onur Yıldız, Musa Çetin yapacak. Ligde sekiz puanı bulunan Kapaklıspor ligden çekilen Vizespor karşılaşmasından 3-0’lık hükmen galibiyet alacak ve puanını da 11 yapacak.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10