Vali Yıldırım Çerkezköy'de fabrika ziyaretleri yaptı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Altek Metal San. Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Denizli tarafından yaptırılan 24 derslikli Fehmi Zeki Denizli İlkokulu- Ortaokulu'nun re

Çerkezköy 3.12.2021 17:46:00 0
Vali Yıldırım Çerkezköy

Vali Yıldırım Çerkezköy  Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu'nda kurulan Yazılım, Tasarım, Müzik, Drama ve Eleştirel Düşünme Becerileri atölyelerinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “ Tasarım atölyelerimiz hayırlı uğurlu olsun. Trakya Kalkınma Ajansımız ki dönem başkanı benim, Edirne ve Kırklareli ile birlikte kalkınma ajansımız vasıtası ile açtığımız atölyelerimizden bir tanesi burası. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Bey’e teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için burada bulunacak yavrularımız için, öğretmenlerimizin daha iyi bir eğitim verebilmeleri için gerekli olan atölyelerimiz. Bunların bedelleri devletimizin kaynakları ile karşılanmakta, tabii ki en iyi şekilde kullanılacağından da sizlerin huzurunuza eminim diyebilirim. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun” diye konuşu.  Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından atölyenin açılış kurdelesi kesildi ve protokol üyeleri atölyeyi gezdi. Atölyelerde öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Vali Yıldırım, öğrencilerle yaptıkları çalışmalar hakkında sohbet etti.Programa Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, İl Milli Eğitim Müdür Vekili İlhan Koçer, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

MTN PLASTİK FABRİKASINI GEZDİ

 

Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu'ndan ayrılan Vali Yıldırım ve Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren, global markalara kalıp ve parça üreten MTN Plastik Firması’nı ziyaret etti.MTN Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında fabrikaya geçerek Yönetim Kurulu Başkanı Güler'den fabrika hakkında bilgi aldı.Vali Yıldırım daha sonra Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, profil, biet ve extrusion üreten ve çok sayıda ülkeye ihracat yapan Bor Alüminyum Firması’nı ziyaret etti.Fabrikada Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Emiroğlu tarafından karşılanan Vali Yıldırım fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10