"On Kişiydiler" Çerkezköylü sanatseverlerle buluştu

Çerkezköy Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ediz Hun'un başrolünde yer aldığı "On Kişiydiler" adlı tiyatro oyunu, önceki akşam saat 20.00'da Çerkezköy'de sana

Çerkezköy 4.12.2021 19:16:00 0

Türk Sinemasının usta ismi Ediz Hun'un da başrolleri arasında yer aldığı On Kişiydiler isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 20.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Savaş Özduran'ın Agatha Christie’nin eserinden uyarladığı oyunun yönetmenliğini Burak Karaman üstlendi. "On Kişiydiler" adlı tiyatro oyununda Ediz Hun, Savaş Özdural, Pelin Turancı, Fatih Gülnar, Hakan Akın, Oya İnci, Özdemir Çiftçioğlu, Cengiz Eşiyok, Ilgın Angın, Ozan Altuntaş rol aldı.

 

BEĞENİYLE İZLENDİ

 

Tiyatro oyununu Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sanatseverler izledi.

 

OYUNUN KONUSU

 

"Birbirini tanımayan 10 kişi Bay ve Bayan Owen isimli bir çiftten Zenci adasında verilecek bir parti için davet mektubu alır. Farklı mesleklere ve apayrı kişiliklere sahip bu on kişi aslında neden orada olduklarını öğrendiğinde artık herkes için çok geçtir."

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Oyunun sonunda sanatçılar ayakta alkışlandı. Sanatçıları tebrik ederek onlara çiçek takdim eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kültür Sanat etkinliklerimiz kapsamında zengin içerikli birçok programı sanatseverlerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Agatha Christie’nin unutulmaz eseri "On Kişiydiler" adlı tiyatro oyununda sahnede yer alan Ediz Hun gibi büyük ustaları Atatürk Kültür Merkezi'mizde izlemekten büyük gurur ve mutluluk duyduk. Kentimizin kültür sanat yaşamına katkı sunmak için hazırladığımız etkinliklere ilgi gösteren siz değerli hemşerilerime de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10