Edirnespor'dan deplasmanda yarım düzine gol

TFF 3.Lig 3.grupta mücadele eden Edirnespor, hafta sonunda deplasmanda Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği Spor Kulübüne konuk oldu. Rakibi karşısında mükemmel bir futbol ortaya koyan Edirnespor karşılaşmadan da 6-1 g

6.12.2021 17:00:00 0
Edirnespor

Yeni Ordu Stadyumu'nda Cumartesi saat 13.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Egemen Artun yönetti. Artun'un yardımcılıklarını Ömer Yasin Gezer, Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Batuhan Kösem yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Ferhat Yılmaz, Ahmet Batuhan Akyüz, Serhat Velioğlu, Oğuz Saltabaş, Metin Sevinç, Bilal Gülden, Volkan Geyik, Mustafa Bayhan, Eray Eren, Cevatcan Ekinci ve Tevfik Doğukan Pala kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirenspor Ramazan Evren Üstündağ, İsmail Karakaş,Kaan Dorak,Furkan Sakı,Fırat Sezer,Gencay Erten,Sertaç Gökaltın,Güney Gençel, Gökay Eser, Önder Akdağ ve Atakan Serin ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI


Edirnespor maça fırtına gibi başladı. Karşılaşmanın 10’uncu dakikasında gelişen Edirnespor atağında topla buluşan Önder Akdağ topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Bu golden dört dakika sonra ise konuk ekipte sahneye çıkan Gökay Eser düzgün bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkardı. Maça fırtına gibi başlayan konuk ekip Edirnespor kalan dakikalarda skoru koruyamaya çalıştı. Ev sahibi ekip ise Bilal Gülden ile bir gol bularak farkı bire indirdi.

 

FARKLI GALİP AYRILDI


Karşılaşmanın ikinci devresine de hızlı bir giriş yapan Edirnespor 54’üncü dakikada Önder Akdağ ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Oyundan kopan rakibi karşısında rahat oyununu sürdüren konuk ekip Edirnespor 66’ıncı dakikada Önder Akdağ ile bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı. Akdağ'ın açtığı gol perdesi ise Atakan Serin ile devam etti. Serin, maçın 73'üncü dakikasında Edirne-spor'u 5-1 öne geçiren golü kaydetti. Uzatma dakikalarında ise sahneye çıkan isim oyuna ikinci devre giren Efe Yüceer oldu. Efe uzatmaların üçüncü dakikasında kaydettiği golle farkı beşe çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Edirnespor’un 6-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 6-1'lik deplasman galibiyetiyle ligde 25 puana yükseldi. Bu maçtan farklı mağlubiyet alan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği Spor Kulübü ise 20 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10