Saray'da okul kantini denetimleri devam ediyor

Saray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde denetimlerini sürdürüyor. Denetimler hakkında açıklamada bulunan Saray Belediyesi Zabıta Müdürü Hande Serin, "Okul kantinlerinin yönetme

Saray 7.12.2021 15:28:00 0
Saray

Okullarda incelemelerde bulunan ekipler, kantinlerde ürünlerin ambalajlarındaki son kullanma tarihlerini ve gıda maddelerinin sağlık koşullarına uygunluğunu denetledi.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Okul kantinlerinin yönetmeliğe uygun şekilde faaliyetlerinin devam edip etmediğine dair incelemeleri geniş kapsamlı bir şekilde sürdürdüklerini kaydeden Saray Belediyesi Zabıta Müdürü Hande Serin, “Öğrenciler eğitimlerine devam ederken ekiplerimiz de öğrencilere hizmet veren okul kantinlerinde ve okul çevresinde bulunan işyerlerinde gereken denetimleri büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Zabıta personeli iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı, kantin ve personelin genel hijyen durumu, Tarım ve Orman Bakanlığı onayı, üretim izinlerinin olup olmadığı ve kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğu konularında denetimlerine devam edecek” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10