Başkan Yüksel: Muhtarlar demokrasi zincirinin ilk halkasıdır

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene'de ki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların demokrasi zincirini oluşturan ilk halka olduğunu belirten Başkan Yüksel, "Vatandaş ile kamu kurum ve kuruluÅ?

Ergene 7.12.2021 15:48:00 0
Başkan Yüksel: Muhtarlar demokrasi zincirinin ilk halkasıdır

Belediye makamında önceki gün mahallelere yapılacak olan yeni projeler hakkında muhtarlara bilgiler veren Başkan Yüksel mahalle muhtarlarının istek ve şikâyetlerini dinledi.

 

“VATANDAŞIN SORUNUNU İLK MUHTARLAR BİLİYOR

 

Başkan Yüksel muhtarlar ile yapmış olduğu görüşmede Ergene Belediyesi tarafından yeni yılda mahallelere yapılacak olan yatırım ve projeler hakkında bilgiler aktardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Rasim Yüksel, “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, vatandaş ile kamu kurum ve kuruluşları arasında iletişimi kolaylaştırarak, vatandaşın işini en çabuk şekilde yapması için çalışıyorlar. Ergene Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımız ile el ele vererek birbirinden güzel çalışmaların altına imza atıyoruz. Mahallede yaşayan vatandaşların sorununu, ihtiyaçlarının neler olduğunu bizlerden önce belediyeden önce muhtarlarımız biliyor, görüyor ve tespit ediyor. Bu taleplerin bizlere iletilmesi ile de sorunlara kısa sürede eğilmiş ve çözüme kavuşturmuş oluyoruz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10