'Bir Sınıf Donat Adını Yaşat Projesi' devam ediyor 

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" Projesi Kapsamında Veliköy İlkokulu'nda düzenlenen açılışa katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Duru, "VelikÃ

Çerkezköy 7.12.2021 16:06:00 0

Çerkezköy’de yürütülen ödüllü proje "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" kapsamında Veliköy İlkokulu'na hayırseverler tarafından yaptırılan spor salonu, akıl ve zeka oyunları sınıfı ve okul giriş alanları önceki gün düzenlenen törene, Kaymakam Murat Duru, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Arif Zenginal ve Hasan Volkan Aksoy, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, hayırseverler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

PLAKET VERİLDİ

 

Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Veliköy İlkokulu Okul Müdürü İbrahim Bayrak’ın ardından konuşma yapan Kaymakam Duru, “Veliköy İlkokulumuzda öğrenim gören yavrularımızın daha nitelikli ve donanımlı yetişmesi için akıl ve zeka oyunları sınıfının, spor salonunun ve düzenlenen giriş alanlarının açılışını yaptık. Akıl ve zeka oyunları sınıfını oluşturan Bor BilletAliminyum firması yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Niğdeli hemşerim hayırsever Cengiz Emiroğlu’na, spor salonunu oluşturan hayırsever Eldemir ailesi aydına Musa Erdemir’e ve giriş alanlarının düzenlemesini yapan Veliköy öğrenci servisleri adına Savaş İnan’a teşekkür edip plaketlerini verdik. Okulumuza yaptıkları anlamlı ve güzel hizmetleri için hayırseverlerimizin hayırlarını Mevlam kabul eylesin inşallah”dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10