Yüksel: 2022 yılında da hizmetlerimiz devam edecek

2021 yılının son meclis toplantısında konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi'nin son 1 yıllık hizmetlerini sıralayarak hizmetlerin 2022 yılında da devam edeceğini ifade kaydetti.

Ergene 8.12.2021 17:47:00 0
Yüksel: 2022 yılında da hizmetlerimiz devam edecek

2020 yılının son meclisi acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Biliyorsunuz geçen yıl dünyayı kasıp kavuran COVID hala günümüzde etkisini sürdürüyor. Ben de çok ağır COVID geçirdim. Tüm arkadaşlarıma, ‘kızanım sabah namazında kalktım sana dua ettim’ diyenlere, bizleri duaları ile onore eden büyüklerimize, küçüklerimize çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz sel felaketleri yaşadı, yangınlar yaşadı. Allah böyle felaketleri tekrar yaşatmasın” dedi.

 

GÜZEL PROJELERE İMZA ATTIK

 

 Başkan Yüksel, “Bir süreci, bir yılı daha geride bıraktık. Olumsuz şartlara rağmen ilçemize sizlerin istek kararları, sizlerin imzası ile güzel projelere imza attık. Velimeşe Mahallemizde Gölet Kafemizi halkımıza açtık. Ulaş Mahallemizde eski belediye başkanımızın ismini verdiğimiz Ömer Şakar Parkını hayata geçirdik. Yine Velimeşe Mahallemizde elim bir kaza sonucu vefat eden Ufuk Pektaş kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum, onun da ismini mahallemizde yaşatacağız Allah’ın izniyle. Yine muhtarlarımızın çocuklarına Allah’tan rahmet diliyorum. Onların da isimleri Ergene’nin en güzel yerinde yaşayacak.Fiyatların her gün arttığı bu dönemde güzel bir spor kompleksini Vakıflar Mahallesinde hayata geçireceğiz. Son küçük aşamalar kaldı. Allah’ın izniyle her şeyi bitti. 19 Mayıs 2022 tarihinde bunu gençlerimizin, halkımızın hizmetine açacağız hep beraber Allah’ın izniyle. Yine ülkemizin kurucusu, kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve gençlere örnek olması adına, gençlere ışık olması adına ilçemizde daha önce söz verdiğimiz Atatürk evimiz son aşamaya geldi. Bu projemiz de dış peyzajı ile beraber bitmek üzere çok yakında açacağız. Marmaracık Mahallesindeki Gölet projemizde de eksiklerimiz var, onları da en kısa sürede tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız. Bunları tamamlayıp komplike bir ilçe merkezi oluşturmuş olacağız” dedi.

 

 “YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

 Ergene Belediyesi’nce 2021 yılında yapılan yol ve kilitli parke taş çalışmaları konularında da bilgiler aktaran Başkan Yüksel, “Bakırça Mahallemizde 35 bin metrekare kilit parke taş çalışması yaptık. Yeşiltepe ve Sağlık Mahallemizde 6 kilometre beton yol, Vakıflar, Pınarbaşı, Paşaköy, Sağlık Mahallelerimizde 8 kilometre soğuk asfalt yaptık. Yine Sağlık Mahallemizde 35 bin metrekare kilit parke taş hizmetimiz hayata geçti. Pınarbaşı Mahallemizde kilit parke taş çalışmalarımız devam ediyor. Velimeşe’de esnaflarımız adına yarım kalan bir projeyi tamamlıyoruz. Çok yakında onu da Allah’ın izniyle bitirip ihalesine çıkacağız. Covidhastalarımızla beraber her gün 150 hanemize sıcak yemek imkanı sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizle her zaman her platformda beraber olduk. Engelli kardeşlerimize de belediyemizin tüm imkanları her zaman açık. Onların da her zaman yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Yine engelli kardeşlerimizin ihtiyaçları olan akülü araçları vermeye devam ediyoruz. Hasta kardeşlerimize hasta yataklarını vermek bizim asli görevlerimizden bir tanesi ve bu görevimizi de yerine getiriyoruz. Yeter ki haberimiz olsun her konuda onların da yanındayız. Yine bu yıl araç parkurumuzu genişlettik. 3 tane yeni çöp kamyonumuz iki adet kamyonet bir tane otobüs bir tane arazöz ile araç parkurumuzu güçlendirdik. Tabii ki 2022’de de hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek. Bu çalışmalardan ötürü başta meclis üyesi arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yapacağımız hizmetlerin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10