Kaymakam Duru muhtarlarla buluştu

Çerkezköy'de Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Muhtarlar toplantısında konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ilçe kaymakamı olarak kendisinin de dahil olmak üzere bütün da

Çerkezköy 10.12.2021 18:06:00 0
Kaymakam Duru muhtarlarla buluştu

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru Başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısına, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Mahalle Muhtarları ve Açık Kapı personeli katıldı.

 

 

SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Toplantıda konuşan Kaymakam Duru, Hem iade-i ziyaret hem de aylık muhtarlar toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çerkezköy Muhtarlar Dernek Başkanımız Tahsin Akgün’e ve 12 mahalle muhtarımıza dernek merkezlerinde iadei ziyarette bulunarak her ay düzenli bir şekilde yaptığımız muhtarlar toplantısını gerçekleştirdik. Yazı işleri müdürümüz MuhteberKuralay’ın, Emniyet Müdürümüz Harun Özcan’ın ve İlçe Jandarma komutanımız Serkan Engin’in de hazır bulunduğu toplantıda Muhtarlarımızla 12 mahallemizin sorunlarını ve çözüm yollarını görüştük” dedi.

 

“BERABERCE ÇALIŞACAĞIMIZI ORTAYA KOYDUK”

 

Kaymakam Duru sözlerine şu şekilde devam etti: “Daha sonra ilçe Kaymakamları olarak ben dahil bütün daire amirlerinin ve memurlarının 24 saat telefonlarının ve kapılarının muhtarlarımıza açık olduğunu başkanlığımızda muhtarlarımızla kamu kurum ve kuruluşlarımızın daire amirlerinin sıkı iş birliği ve koordinasyon içerisinde beraberce çalışacağımızı ortaya koyduk. Değerli muhtarlar dernek başkanımıza ve 12 mahalle muhtarımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10