Vali Yıldırım, Kültürel Miras Kurslarını ve kermesi ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Engelsiz Yaşam Derneği tarafından açılan kermesi ve Kültürel Miras Kurslarını ziyaret etti. Vali Yıldırım, ziyaret sırasında kursiyerin çalışmalarını incel

Tekirdağ 11.12.2021 15:02:00 0
Vali Yıldırım, Kültürel Miras Kurslarını ve kermesi ziyaret etti

KERMESE DESTEK OLDU 

 

Yahya Kemal Beyatlı Merkezi’nde önceki gün açılan kermesi ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Hukuk İşleri Şube Müdürü Melek Bayraktar ve İnsan Hakları Kurulu Üyeleri eşlik etti.Kermesi gezerek Engelsiz Yaşam Derneği Üyeleri tarafından yapılan ürünleri inceleyen Vali Yıldırım, kermeste emeği geçenlere teşekkür ederken, yapılan ürünlerden de alarak kermese destek oldu.

 

 

KURSİYERLERİN ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, kermesin ardından Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde bulunan Kültürel Miras Kurslarını da ziyaret etti. Tekzip, heykel, karaca kılavuz dokumaları, resim kurslarında eğitim gören kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, kursiyerlerle sohbet ederek başarılar diledi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10