Ergene'de ekmek fiyatlarına zam yok

Ekmek fiyatlarına gelen son zamların ardından ekmek fiyatının 2,5 liraya yükselmesi ile beraber ekmeğin 1,5 liraya satıldığı Ergene Belediyesi Halk Ekmek Büfeleri önündeki kuyruklar da uzadı. Vatandaşlarla h

Ergene 11.12.2021 17:28:00 0
Ergene

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önceki gün Yeşiltepe Mahallesi’ndeki halk ekmek büfesi önünde bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ”

 

Vatandaşların oluşturduğu kuyruğun bankamatik kuyruğunu anımsattığını belirten Başkan Yüksel, “Ergene Belediyesi her zaman vatandaş odaklı çalışmalar yapmıştır. Halk ekmek de onlardan bir tanesi. Biz göreve geldiğimizden beri ucuz ekmek yedirmenin, sunmanın gayreti içerisindeyiz. Yeni dönem itibariyle da kapasitemizi artırıyoruz. Diğer tüm mahallelerimizde de bu hizmetimiz devam ediyor. Şu anda Tekirdağ Süleymanpaşa’da vatandaşlar 2,5 liraya ekmek yiyor ama biz daha yeni 1,5 lira yaptık. Her 4 ekmekten biri bedavaya geliyor” dedi.

 

“ERGENE BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYE”

 

Yeni dönemde tarımda da hamle yaptıklarını belirten Başkan Rasim Yüksel,“Kendi buğdayımızı ekerek kendi unumuzdan vatandaşımıza çok daha yüksek kaliteli ekmek yedirmenin sunmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Ergene Belediyesi sosyal belediye ve bunun en güzel örneklerini sergiliyor” ifadelerini kullandı.

 

“EKONOMİK ŞARTLARDAN DOLAYI VATANDAŞ ZOR DURUMDA”

 

Türkiye genelinde ekonomik şartlardan ötürü vatandaşların zor durumda olduğunu da vurgulayan Başkan Yüksel,“Biz de vatandaşımıza yük getirmemek adına ekmeğimizi, en iyi, en kaliteli ve en ucuz şekilde sunmaya gayret ediyoruz. İnşallah bu projemizi kapasitemizi arttırarak devam ettireceğiz. Düşük gramajlarda ve hazır dilimli ekmekler de üreteceğiz. Simit, poğaça gibi ürünleri de üreteceğiz. Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız, yanında olmaya da devam ediyoruz” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10