Edirnespor evinde kaybetti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3'üncü Lig 3'üncü grupta mücadele eden Edirnespor, kendi evinde grupta ilk sırada yer alan Fethiyespor'uağırladı.Güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Edirnespor

15.12.2021 12:23:00 0
Edirnespor evinde kaybetti

TFF hakemlerinden Gürel Uzuner'in yönettiği maçta yardımcılıklarını, Cengizhan Öztürk, Sinan Günaydın ve Burak Güner yaptı. Edirnespor karşılaşmaya Ramazan, Furkan, İsmail, Kaan, Fırat, Gencay, Sertaç, Barış, Güney, Önder, Cihad ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Fethiyespor ise Enes, Mehmet, Soner, Ali Han, Serdar, Talha, Özgür, Nurettin, Serhat, Onur, Sertan ilk onbiri ile çıktı.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken ilerleyen bölümlere doğru Edirnespor Sertaç ile önemli bir fırsattan yararlanamadı. Edirnespor baskısını sahanın bir çok yerinde hissettirirken Fethiyespor kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. İlk yarının son 15 dakikasında oyunda dengeyi kuran FethiyesporEdirnespor kalesinde etkili olmaya çalışsa da 1 dakika uzatmaya giden maçta takımlar soyunma odasına 0-0'lık skorla gitti. 


İKİNCİ YARIDA DÜĞÜM KOPTU


Maçın ikinci yarısının ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 66'ıncı dakikada Fethiyesporlu Serhan Yılmaz, Edirnespor kalecisi Ramazan Evren Üstündağ'la karşı karşıya kalırken pozisyonu değerlendiremedi ve topu dışarı attı. 73'üncü dakikada Fethiyespor'lu Serhan Yılmaz yine Edirnespor kalecisi Ramazan ile karşı karşıya kaldı. Serhan'ın şutunu Edirnespor kalecisi Ramazan kurtarmayı başardı. Fethiyespor aradığı golü 85'inci dakikada Nurettin Çakır ile buldu. Maçın kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca Fethiyespor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Edirnespor bu mağlubiyet ile 25 puanda kalırken, Fethiyespor ise 40 puanla liderliğini sürdürdü.

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10