Kaymakam Duru iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve 'Devlet-Millet Kaynaşması' kapsamında Çerkez Cafe'ye ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Du

Çerkezköy 15.12.2021 14:32:00 0
Kaymakam Duru iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

“ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”

 

Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret eden Kaymakam Duru, “Bugün odamızla ilgili bilgi aldık. Ayrıca sayın başkanla samimi içten sohbetle birlikte ülkemizin en önemli sanayi ve ticaret şehri olup üç tane organize sanayi bölgesi ile yaklaşık 600 büyük ölçekli firmaya sahip Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Devletimizin temsilcisi İlçe Kaymakamı olarak Çerkezköy Sanayi ve Ticaret Odamızla iş birliği ve koordinasyon içerisinde üretim ve istihdam sağlayarak ülkemiz ekonomisine katma değer sağlayan firmalarımızın her zaman yanında olacağımı ve firmalarımızın işlerini kolaylaştırmak için elimden gelenin fazlasını yapacağımızı ifade ettim” dedi.

 

“BİR TELEFON KADAR KENDİLERİNE YAKIN OLDUĞUMU İFADE ETTİM”

 

Kaymakam Duru, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyelerine gerçekleştirdiği ziyarette ise “Bugün gazilerimizi ziyaret ettim. Ziyarette dernek başkanımızın ve gazilerimizin hal ve hatırlarını sorarak onlarla samimi içten sohbet ettik.Vatanımız, bayrağımız, devletimiz, ülkemiz ve ezanımız için gözünü kırmadan kutsal gazilik makamına koşan baş tacı gazilerimizin her daim yanlarında ve bir telefon kadar kendilerine yakın olduğumu ifade ettim” diye konuştu.

 

ÇERKEZ CAFE’YE İADE-İ ZİYARET

 

Devleti milletle, milleti devletle kaynaştırmak istediğini her fırsatta dile getiren Kaymakam Duru, “Devlet-Millet Kaynaşması” kapsamında Çerkez Cafe’ye iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Duru,“Bir taraftan Trakya’nın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da Devlet-Millet kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim. Bu kapsamda bugün Çerkez Cafe sahibi Mehmet Cin’e,oğulları Ercan ve Emre’ye iş yerlerinde iade-i ziyarette bulundum. Ziyarette esnafımız ve oğullarıyla samimi içten sohbetle beraber Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra kendilerine hayırlı ve bereketli işler diledim. Ayrıca misafirperverlikleri için de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10