Kaymakam Duru'dan anaokulu ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş Çerkezköy Azize Şahap Bozkurt anaokulunun 12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinliklerine katÄ?

Çerkezköy 17.12.2021 14:41:00 0
Kaymakam Duru

Azize-Şahap Bozkurt Anaokulu'nda 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası etkinlikleri kapsamında ülkemizin coğrafi bölgelerinin tanıtıldığı stantlar açılarak, yöresel ürünlere dikkat çekildi. Minik öğrencilerin Yerli Malı Haftası'nın önemini kavrayabilmesi adına ülkemizin yedi bölgesinin kendilerine has ürünlerinin sergilendiği stantlar açıldı. Büyük bir özenle hazırlanan stantlarda, yün çorap, yelek, tülbent gibi el emeği ürünlerden bakır ürünlere, müzik aletlerinden yöresel kıyafetlere kadar birçok ürün sergilendi.

 

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Programa katılan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Şube Müdürü Hasan Volkan Aksoy, Okul Müdürü Deniz Bulut eşliğinde stantları gezerek yöresel eşyaları inceledikten sonra sınıflara misafir olarak minik öğrencilerle sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru yaptığı açıklamada, “ Bugün son derece donanımlı ve ihtiyaca cevap veren özelikte yaptırılmış Azize Şahap Bozkurt Anaokulumuzu ve okulumuzda öğrenim gören minik yavrularımızı ziyaret ettik. Sevimli yavrularımızla çok hoş iletişim kurmamız hem bizleri hem de onları mutlu etti. Ayrıca Anaokulumuzda görev yapan öğretmenlerimizle de çocuklarımızın eğitimi ile ilgili ufuk açıcı görüş alışverişinde bulunduk ve kendilerine başarılar diledik” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10