Edirnespor ilk devreyi galibiyetle tamamladı

TFF 3'üncü lig 3'üncü grupta mücadele eden Edirnespor, yeni teknik direktör Arda Denizeri yönetiminde çıktığı son hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.?

20.12.2021 14:20:00 0
Edirnespor ilk devreyi galibiyetle tamamladı

 

Edirnespor 3'üncü lig son hafta maçında Gümüşhane Yenişehir stadında Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaştı. TFF hakemlerinde Metin Ateş'in yönettiği maçta yardım-cılıklarını Furkan Kocayıldız, Me-lih Tan ve Alper Cesur yaptı. Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş.: Cengiz Biçer, Rıdvan Okuş, Burak Koyuncu, Özgür Ortaç, Sancar Yıldırım, Raif Gündoğdu, Nasrullah Dedemen, Tekin Adar, Sertan İrkilmez, Halil İbrahim Boşnak, Murat Torun kadrosu ile çıkarken, Edirnespor: Ramazan Evren Üstündağ, Güney Gençel, İsmail Karakaş, Engin Berk Nebioğlu, Fırat Sezer, Gencay Erten, Barış Dillioğlu, Cihad Ateş, Önder Akdağ, Gökay Eser, Atakan Serin ilk onbiri ile çıktı.

 

TEK GOLLE GÜLDÜ

 

Hafta içinde yeni teknik direktör Arda Denizeri ile anlaşan sarı-kırmızılılar ilk yarıyı galibiyetle kapamak için sahaya çıktı. 90 dakikası orta saha mücadelesi ağırlıklı geçen maçta Edirnespor aradığı golü 23'üncü dakikada Atakan Serin'le buldu. İlk devresi Edirnespor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki takımda ataklar geliştirdi. Gümüşhanespor 79'uncu dakikada Tekin Adar'ın ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile 10 kişi kaldı. Rakibinin on kişi kalmasını iyi değerlendiren konuk ekip kontrollü oyunla ikinci golü aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada Edirnespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Edirnespor bu skorla ligin ilk yarısını 28 puanla dördüncü sırada kapadı. 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10