Kaymakam Duru esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy'deki görevine 11 Eylül tarihi itibariyle başlayan Kaymakam Murat Duru, Devlet-Millet Kaynaşması kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vize Giyim Mağaza sahibi Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıc?

Çerkezköy 21.12.2021 17:36:00 0
Kaymakam Duru esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Kayseri’nin Develi ilçesi Kaymakamı iken Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Murat Duru esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Kaymakam Duru, ziyaretleri kapsamında önceki gün Vize Giyim Mağaza sahibi Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkan Yardımcısı Özcan Dinç’i iş yerinde ziyaret etti.

 

“HER FIRSATTA BULUŞACAĞIM”

 

Devlet-millet kaynaşmasına fırsat buldukça devam ettiklerini belirten Kaymakam Duru, “Bir taraftan Trakya’nın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da her fırsatta Devlet-Millet kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim” dedi.

 

SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Vize Giyim mağazası sahibi Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkan yardımcısı Özcan Dinç’e iş yerinde iade-i ziyarette bulunduğunu belirten Kaymakam Duru, “Ziyarette Dernek Başkanı Okulcu Baba Giyim sahibi Yaşar Yılmaz, derneğin diğer başkan yardımcısı Egem Giyim sahibi Selim Arıkök de hazır bulundular. Dernek başkanı ve başkan yardımcıları esnaflarımızla samimi içten sohbetle beraber Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra sorunlarını dinleyip bizlerden bir istek ve arzularının olup olmadığını sorduk. Değerli esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler diliyorum. Ayrıca misafirperverlikleri için de çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10