İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplandı

İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru başkanlığında kurul üyelerinin katılımı ile yapıldı. Toplantıda, ilçede oynanacak spor karşılaşmalarında kurumlar

21.12.2021 18:15:00 0
İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplandı

Çerkezköy Kaymakamlık Toplantı Salonunda Salı günü saat 11.00’de gerçekleştirilen toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, kurum müdürleri, kulüp yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

 


GÜVENLİK KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ


Yapılan İlçe Spor Güvenlik toplantısında amatör takımları arasında yapılacak müsabakalarda gerekli güvenlik, sağlık tedbirleri ile maçlarda ve sportif etkinliklerde alınacak diğer önlemler görüşüldü. İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlar kabul edilerek uygulamaya konuldu.

 

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

 

Hayatın vazgeçilmezleri arasında sporun bulunduğunu kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ Her insanın okuma, sanat, sporla ilgili fobisi olmalıdır. Bunu okullarımıza gittiğimizde öğrencilerimize tavsiye ediyoruz. Ayrıca öğretmen ve velilerimize de dile gediyoruz. Çocuklarımıza spor yapacakları alanlara önem vermesi için yerel yönetimlere her zaman tavsiyelerde bulunuyoruz. Aynı şekilde spor kulüplerimize gönül vermiş yöneticilerimize her zaman destek olduğumuzu da söylüyoruz. Kendim de spor yapan birisi olarak 7’den 70’e herkesin spor yapmasını istiyorum. Spor dallarının da artırılmasını istiyorum” dedi.

 

SPORA SAHİP ÇIKALIM

 

İlçede bir çok spor kulübünün de bulunduğunu ifade eden Kaymakam Duru, “ Kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği artırmak için turnuvalar yapabiliriz. Bu turnuvalarda kurumlar arasında da bağ oluşur. Spor kulüplerimizi besleyecek olan okullarımızdır. Kurumlar ve yerel yönetimler olarak her zaman sporun içindeyiz ve desteğimiz de sürecektir. Emniyet jandarma ve diğer kurumlarda herkes bizim gibi spora destek veriyor. İnşallah ilçemiz sporda hak ettiği başarıları yakalayacaktır. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden 1911 Çerkezköyspor’da inşallah şampiyon olacak ve gelecek yıl 3.ligde mücadele edecektir. Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımıza, iş adamlarına, hayırseverlere spor kulüplerine sahip çıksınlar” dedi.

 

GÜVENLİK EN ÜST SEVİYEDE OLACAK 

 

İlçede oynanan spor müsabakalarında güvenliği en üst seviyede tuttuklarını kaydeden Kaymakam Duru, “ En büyük amacımız sevgi, barış ortamında gelen rakip takım oyuncularını ve taraftarlarını ağırlamaktır. Biz onları iyi bir şekilde karşılayalım ki aynı misafirliği de deplasmanda görelim. Emniyet güçlerimiz maçların huzur içinde oynanması için var güçleriyle çalışıyorlar. Sporcular, yöneticiler ve taraftarlar ne kadar centilmen olur ise emniyetimizin de işi o kadar hafifler. Ayrıca maçlarda sağlık konusunda da tedbirlerimizi alıyoruz. Tam teşekkülü arkadaşlarımız her spor müsabakasında bulunacaktır. En ufak ihmal istemiyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10