Gölet Kafede çalışmalar devam ediyor

Ergene'nin Marmaracık Mahallesi'nde bulunan Gölet Kafenin açılmasına sayılı günler kalırken, Ergene'nin günden güne geliştiğini belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "MarmaracÄ?

Ergene 22.12.2021 15:47:00 0
Gölet Kafede çalışmalar devam ediyor

Marmaracık Mahallesi Gölet Kafe’nin 2022 yılında kapılarını açacağını kaydeden yetkililer, Trakya’nın en büyük cazibe merkezi olacak olan Marmaracık Mahallesi Gölet Kafe’de, kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu, kır düğün salonu, basketbol, voleybol, tenis sahaları, restoran, kafeterya, spor alanları, yürüyüş yolları, amfi tiyatro, piknik alanları, dernekler için etkinlik alanları bulunacağını belirtti.

 

 

PARKE TAŞ TAMİRİ ÇALIŞMASI YAPILDI

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Marmaracık Mahallesi’nde bulunan Gölet Kafede çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten yetkililer, ekiplerin önce ki gün kafenin giriş kısmında parke taş tamiri çalışmasında bulunduğunu kaydetti.

 

2022 YILINDA HİZMETE AÇILACAK

 

Ergene’nin yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen 7 yıl gibi kısa bir sürede ilçeye tarihi yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydeden Başkan Yüksel, “Modern yaşanılabilir bir yer haline gelen Ergenemiz günden güne daha da gelişiyor ve büyüyor. Ergene ilçemize yapmış olduğumuz yatırımlar ile şunu iddia ediyorum ki hizmette kimse bizimle yarışamaz. Kültürden spora, sağlık hizmetlerinden, yol hizmetleri gibi birçok alanda hizmetlerimiz ve projelerimiz oldu. Marmaracık mahallemizde bulunan ve Trakya’nın cazibe merkezi haline gelecek olan Gölet Kafemizi de 2022 yılının başlarınca açmayı planlıyoruz. Ergene halkımıza söz verdiğimiz gibi durmadan, yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ergene’de yaşayan vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10