Kaymakam Duru'ya 54 numaralı forma hediye edildi

Amatör Futbolcular Federasyonu Sakarya Şube Başkanı ve Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş ve beraberindeki misafirler Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru'yu ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Duru'

Çerkezköy 23.12.2021 20:09:00 0
Kaymakam Duru

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürürken, Kaymakam Duru’yu görev yaptığı Sakarya’dan misafirleri ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “ 2008-2012 yılları arasında Sakarya Karasu ilçemize 4 yıl hizmet etmiştim. O yıllardan tanıdığım Amatör Futbolcular Federasyonu Sakarya Şube Başkanı aynı zamanda Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı değerli dost Ömer Bektaş, beraberinde Sakarya Serdivan ilçe Spor Müdürü Şükrü Özkan ve işadamı Ahmet Ertürk ile beraber ziyaretime geldiler. Ömer Bektaş kardeşim birinci ligde oynayan Sakarya Voleybol Spor Takım’ının 54 numaralı formasını hediye etti. Misafirlerimle samimi içten sohbetle birlikte, özlem gidererek hoş seda dolu eski güzel günlerimizi yad ettik.Kıymetli dostlarıma forma hediyeleri ve nazik ziyaretleri için çok teşekkür, Allah razı olsun.Ayrıca Onlarla Sakarya ve Karasuya selam gönderdim” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10