Kütüphane ve konferans salonunun açılışı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Kütüphanesi Okul Kalmasın" projesi kapsamında, Kapaklı'daki 22 okula kütüphane kazandırıldı. Son olarak sponsorların desteği ile yaptÄ

Kapaklı 24.12.2021 16:13:00 0
Kütüphane ve konferans salonunun açılışı yapıldı

Saat 11.00’da gerçekleşen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Şakir Demirel, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi parti temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından konuşan Oktay Sinanoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tuna Karlıbölük, “ Okulumuz 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında faaliyete başladı. Toplam 17 öğretmenimiz okulumuzda görev yapmaktadır. Laboratuvar, spor sahaları ve kütüphanemiz ile öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Bu yaz ilk kayıtlarımızı aldık ve kayıt döneminden itibaren bizlere her türlü desteği sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, sponsorlarımıza ve belediyemize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

“KÜTÜPHANESİZ OKULUMUZ KALMADI”

 

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ise yaptığı açıklamada “Bakanlığımızın başlattığı proje kapsamında ilçemize bugüne kadar 22 kütüphane kazandırdık. Bugün yapacağımız açılışın ardından ilçemizde kütüphanesiz okulumuz kalmadı. Yeni açılacak bir okulumuz var onun da çalışmaları tamamlanınca kütüphanesi ile birlikte açacağız. Özellikle Dinarsu firmamıza teşekkür ediyorum. Kendileri bu güzel konferans salonunu bizlere hediye ettiler. Okulumuz modern ve donanımlı hale geldi. Hepinize bu nedenle teşekkür ederim” dedi.

 

KİTAP BAĞIŞI YAPMAYA DAVET ETTİ

 

Okulun isminin verildiği Oktan Sinanoğlu’nun hayatını anlatan slaytın ardından okulun konferans salonunun açılışı gerçekleştirildi. Akabinde kütüphanenin de kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi. Kütüphane açılışında konuşan Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, “İlçemizde kütüphanesiz okulumuz kalmadı ancak kitapsız kütüphanelerimiz var. Kitap sayımız gerçekten az. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze kitap bağışı yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10