Kapaklıspor'dan müthiş geri dönüş

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta zirve hesapları yapan Kapaklıspor deplasmanda Lüleburgazspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşen ve 40 dakika on kişi oynayan Kapaklıspor müth

27.12.2021 14:26:00 0
Kapaklıspor

Pazar günü Lüleburgaz 8.Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip Lüleburgazspor öne geçti. Gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Kerem 15’inci dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Kapaklıspor golden yedi dakika sonra beraberlik golünü buldu. Hızlı gelişen Kapaklıspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Fatih Şahin Müjde şık bir vuruşla skoru eşitledi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru Lüleburgazspor tecrübeli oyuncusu Hasan Türk ile karşılaşmada bir kez daha öne geçti. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Lüleburgazspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

KAPAKLISPOR ON KİŞİ KALDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı giriş yapan Kapaklıspor 49’uncu dakikada İbrahim Aziz Kaplan’ın golüyle bir kez daha beraberliği yakaladı. Golden bir dakika sonra ise savunma oyuncusu Batuhan Altuntaş kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibinin on kişi kalmasına iyi değerlendiren ev sahibi ekip galibiyet golü için yüklendi. Savunmada hata yapmayan Kapaklıspor rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontralarla üçüncü golü aradı.

 

KAPAKLISPOR’DAN GERİ DÖNÜŞ

 

Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın 81’inci dakikasında Kapaklıspor golcü oyuncusu Şaban Uçar’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. On kişi oynamasına rağmen rakibi karşısında müthiş bir geri dönüş yapan Kapaklıspor kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.  Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 17 yaparken, Lüleburgazspor ise altı puanda kaldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10