Tekirdağspor tek golle güldü

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 1. Grup'ta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'u takibini sürdüren Tekirdağspor ligin ilk devresinin son hafta maçında evinde Edirne temsilcisi Uzunköprüspor'u konuk etti. Z

27.12.2021 14:31:00 0
Tekirdağspor tek golle güldü

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Tekirdağspor Süleyman, Bülent, Devrim, Ayberk, Alperen, Yücel, Fazlı, Suat, Şenol, Furkan ve Osman ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Uzunköprüspor ise karşılaşmaya Oğuzhan, Serkan, Şükrü, Kutay, Sefa, Salim, Ali Caner, Yaşar, Buğra, Furkan ve Biray kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Zorlu karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru Tekirdağspor taraftarının desteği ile goller aradı. 20’inci dakikada gelişen Tekirdağspor atağında Şenol’un vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 42’inci dakikasında Uzunköprüspor Furkan ile topu ağlara göndermesine rağmen gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. İlk devrenin son dakikasında Tekirdağspor atağında topla buluşan Osman’ın vuruşu kalecide kaldı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

TEKİRDAĞSPOR GOLÜ BULDU

 

İkinci devreye de hızlı başlayan Tekirdağspor 51’inci dakikada gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen Tekirdağspor atağında Şenol seri çalımlarla ceza sahası içine girip kaleciyi de çalımladı. Şenol müsait pozisyonda topu auta attı. Sağlı sollu ataklarla yüklenen Tekirdağspor aradığı golü 73’üncü dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Çağrı düzgün vuruşla topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi.

Karşılaşmada öne geçen ev sahibi ekip kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Uzunköprüspor ise beraberlik için yüklendi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Tekirdağspor bu galibiyet ile puanını 20 yaparak ligin ilk devresini ikinci sırada tamamladı. Uzunköprüspor ise 13 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10