Kaymakam Duru'dan özel insanlara özel ziyaret

Kayseri'nin Develi ilçesi Kaymakamı iken Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan ve 11 Eylül'de ilçedeki görevine başlayan Kaymakam

Çerkezköy 28.12.2021 17:50:00 0
Kaymakam Duru

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ve Çerkezköy Engelliler Eğitim, Öğretim, Kültür Sanat ve Yaşam Derneği’ni dün saat 13.15’de ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru özel bireyler ile bir araya geldi.

 

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Duru, derneği gezerek, Kocaçınar’dan faaliyetler ve işleyiş ile ilgili bilgi aldı. Eksiklikler hakkında da Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar’dan bilgi alan Kaymakam Duru dezavantajlı grupları çok önemsediğini ve kendileri ile her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiğini vurguladı.

 

YENİ YIL ETKİNLİĞİNE KATILDI

 

Dernek binasını gezdikten sonra toplantı salonunda düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılan Duru, özel bireyler ile pasta kesti. Kaymakam Duru 2022 yılı için temennilerde bulunarak, “2021 yılı bitiyor. Çok kısa bir zaman sonra 2022 yılına gireceğiz. İnşallah 2022 yılı, 2021’den çok çok daha iyi olur. 2022 yılında inşallah sizler çok mutlu olursunuz. Mutlu bir yıl diliyorum. Kutlu olsun 2022” dedi. Kaymakam Duru, özel bireylerin isteği üzerine onlar ile birlikte Roman havası eşliğinde çiftetelli oynayarak özel bireylerin yeni yıl sevincine ortak oldu.

 

“ÖNCELİK SIRASINDA DEZAVANTAJLI GRUPLAR EN BAŞTA YER ALIYOR”

 

Ardından Çerkezköy Engelliler Eğitim, Öğretim, Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Sakine Varlık ve yönetim kurulu üyeleri ile Çerkezköy Polisevi’nde bir araya gelen Kaymakam Duru, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kaymakam Murat Duru, öncelik sırasında dezavantajlı grupların en başta yer aldığını belirtti. Özel bireylerin el emekleri ile hazırladığı vazoları da inceleyen Kaymakam Duru, “Özel bireylerimizin yaptığı el emeği göz nuru ürünler gerçekten çok güzel. Özel bireylerimizin topluma kazandırılmasına onlara destek olunmasının da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Dernekler bu açıdan çok önemli” ifadelerini kullandı.

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10