El emeği göz nuru ürünler sergilendi 

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen 10 farklı kursta ortaya çıkan el emeği göz nuru ürünlerin sergileneceği ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı "Öğrenm

Kapaklı 28.12.2021 17:56:00 0
El emeği göz nuru ürünler sergilendi 

Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde “Öğrenme Etkinliği” Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz,  Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla açıldı.

 

ÖZEL HEDİYELER VERİLDİ

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın açılış konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilen Öğrenme Etkinliğinde 10 farklı branşta ortaya çıkarılan el emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı. Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’a kurs öğreticileri tarafından özel hediyeler verildi.

 

“ÇOK BEĞENDİM, GURUR DUYDUM”

 

Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ve protokol üyeleri ile sergilenen ürünleri inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “El emeği ürünlerin sergilendiği, çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Öğrenme Etkinliğini vatandaşlarımız 31 Aralık’a kadar ziyaret edebilirler. Birbirinden güzel ürünleri inceledim ve çok beğendim, gurur duydum. İlçemizde kültür, sanat, mesleki ve sportif kurslar düzenleyerek vatandaşlarımızın sosyalleşmesi adına büyük bir çalışma gerçekleştiriyoruz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde çalışarak tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Tüm kursiyerlerimize ve kurs öğreticilerimize emek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10