Ergene Velimeşespor'da kan kaybı sürüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ilk yarının son maçında sahasında konuk ettiği Bayburt Özel İdare takımına karşı 1 – 0 öne ge

28.12.2021 18:26:00 0
Ergene Velimeşespor

Süleyman Bahadır, Mehmet Kağan Bingül ve Hasan Cebeci hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşma Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynandı. Maça son derece istekli ve atak başlayan Ergene Velimeşespor rakip kale önünde çoğalmaya, pozisyonlar bulmaya başladığı maçta aradığı golü 34. dakikada Oğuzhan’ın ayağından buldu. Bu golün hemen ardından konuk takımın atak yönüne göre sol kanattan kazandığı duran topta ceza sahasına gönderilen topu Ergene Velimeşespor savunması ceza sahası dışına uzaklaştırdı. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Yunus Emre Yalçın yaklaşık 25 metreden topu kaleye gönderdi ve top kaleci Emre’nin sağından filelere gidince skora da denge geldi.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanırken, ikinci devre her iki takımda galibiyet golü için yüklendi. Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında 83. dakikasında Onur Kolay’ın yaklaşık 35 metreden kaleye gönderdiği top herkesin bakışları arasında kaleci Emre’nin sağından kale direğine de çarparak ağlarla buluştu.Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Ergene Velimeşespor kalan dakikalarda geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi.

 

12 PUANLA TAMAMLADI

 

Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Ergene Velimeşespor ligin ilk devresini 19 maç sonunda 12 puanla 18’inci sırada tamamladı.  İlk yarısı tamamlanan ligin ikinci yarısında Ergene Velimeşespor 16 Ocak 2022 Pazar günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda küme düşme hattında yer alan bir başka takım olan Sarıyer takımını konuk edecek. İkinci yarıda 19 maça daha çıkacak olan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor bu maçların 9’unu Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda 10 maçı ise deplasmanda oynayacak.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10