Çerkezköy'de sahte içki operasyonu

Son günlerde sahte içki ölümlerinin artmasıyla birlikte yurt genelinde başlatılan operasyonlar yılbaşına sayılı günler kala devam ediyor. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gazi Osm

Çerkezköy 29.12.2021 10:33:00 0
Çerkezköy

Yılbaşına sayılı günler kala Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte ve kaçak alkollü içki üreterek piyasaya sürmeye çalışan şüphelilere yönelik bir adrese operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda bahçede bulunan çadır içerisinde yapılan aramada10 adet 100 litrelik mavi varil içerisinde toplam 960 litre sahte içki yakalandı.

 

 

960 LİTRE YAKALANDI

 

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru yaptığı açıklamada, “ Bilgimiz dahilinde İlçe Emniyet Müdürümüz ve ekibinin Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bir şahsın evinin bahçesinde bulunan beyaz çadır içerisinde alkol üretimi yapıldığı yönünde bilgi edinmeleri üzerine bahse konu adreste yapılan aramada 10 adet 100 litrelik mavi varil içerisinde toplamda 950 litre mayalanmış sıvı ve satışa hazır 10 litre alkol ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanmıştır. Gece gündüz demeden gerek kamu malı gerek insanımızın can ve mal güvenliği için çalışan Emniyet Müdürümüz Harun Özcan’a ve polislerimize çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.

 

Bizlerin ve Çerkezköylü bütün vatandaşlarımızın da polisimize her zaman yardımcı olmamız gerektiğini unutmayalım inşallah” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10