BAL'da ilk devreyi 1911 Çerkezköyspor lider tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 1.grupta hafta sonunda oynanan karşılaşmaların ardından ilk devre tamamlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 20 puanla averajla ilk devreyi lider tamamlarken, aynı puana sahip Tekirdağspo

29.12.2021 11:28:00 0
BAL

Bölgesel Amatör Lig 8.bölge 1.grupta dokuz haftalık maratonun ardından ilk devre tamamlandı.

 

 

 

 

TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ

 

İlk devrenin son haftasında temsilcimiz 1911 ÇerkezköysoprVizespor’un ligden çekilmesi sonucu haftayı üç puan ile tamamladı. Haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor ise evinde Uzunköprüspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Tekirdağspor geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Çağrı’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

KAPAKLISPOR GALİBİYETLE DÖNDÜ

 

Haftaya üçüncü sırada giren Kapaklıspor deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk oldu. Maça hızlı bir başlangıç yapan Lüleburgazspor ilerleyen bölümlere doğru kaydettiği golle öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan Kapaklıspor kaydettiği golle beraberliği yakaladı. İlk devrenin kalan bölümlerinde ikinci gol için yüklenen Kapaklıspor rakibinin golüne engel olamayarak ikinci kez mağlup duruma düştü. İlk devre Lüleburgazspor’un üstünlüğü il tamamlanırken, ikinci devrenin başında Kapaklıspor kaydettiği golle tekrar skoru eşitledi. 50’inci dakikada Batuhan’ın kırmızı kart görmesiyle on kişi kalan Kapaklıspor son dakikalarda bulduğu golle karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi.

 

İLK DEVREYİ LİDER KAPATTIK

 

Oynanan iki karşılaşmanın ardından sezonun ilk devresi tamamlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor oynadığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet ve iki beraberlik alarak ilk devreyi 20 puan ve averajla ilk sırada tamamladı. 1911 ÇerkezköysporVizespor,MarmaraereğlisiBelediyespor’u 3-0 hükmen mağlup ederken, Babaeskispor’u 1-0, Lüleburgazspor’u 1-0, Kapaklıspor’u 2-0, Uzunköprüspor’u ise 4-0 mağlup etti. Evinde Tuncaspor ve deplasmanda Tekirdağspor ile berabere kalan temsilcimiz rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde ise sadece bir gol gördü. 

 

KAPAKLISPOR İLK DEVREYİ ÜÇÜNCÜ TAMAMLADI

 

Tekirdağspor 20 puanla averajla ilk devreyi ikinci, Kapaklıspor 17 puanla üçüncü, Uzunköprüspor 13 puanla dördüncü, Babaeskispor 13 puanla beşicni, Tuncaspor ise 11 puanla altıncı, Lüleburgazspor ise 6 puanla yedinci sırada yer aldı. Ligin ilk devresinde 16’şar gol kaydeden Kapaklıspor ve Babaeskispor ilk devrenin en golcü takımları olurken, Lüleburgazspor ise kalesinde gördüğü 15 golle en çok gol gören ekip oldu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10