Ergene Velimeşespor'a yeni sponsor

TFF 2.Ligde ilk devreyi istediği yerde tamamlayamayan Ergene Velimeşespor ikinci devre hazırlıklarını da aralıksız şekilde sürdürüyor. Ergene VelimeşesporCriptowaps firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladÄ?

29.12.2021 12:00:00 0
Ergene Velimeşespor

HAYIRLI OLSUN

 

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Serkan Bezgin,  “Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’umuza kaynak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz sponsorluk imza protokolümüze hoş geldiniz. Biliyorsunuz Ergene Velimeşespor olarak TFF 2. Ligde Kırmızı grupta mücadele ediyoruz. Sezona geç başlamamız nedeniyle, takımın geç form tutması, talihsiz sakatlıklar yaşamamız ve şanssız bir şekilde aldığımız mağlubiyetler nedeniyle ligin ilk yarısını beklentimizden uzak bir şekilde tamamladık. Ancak ligin ikinci yarısı için yaşadığımız puan kayıplarını telafi etme adına çalışmalarımıza şimdiden başladık. Teknik heyetin talebi doğrultusunda ihtiyaç duyulan yerlere takviye yapmak için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Tüm bunları yaparken ihtiyaç duyulan şeylerin başında maddi kaynaklar geliyor. Bugün de kulübümüze kaynak oluşturma adına yeni bir sponsorluk sözleşmesine imza atacağız. Criptowaps ile yapacağımız anlaşma uyarınca; ligin ikinci yarısında formalarımızın sırtında sponsor firmamızın ismi yazacak, gelecek sezon ise göğüs reklamı olarak yer alacak. Ergene Velimeşespor’a katkı sağlayacak olan bu sözleşmenin hem kulübümüze hem de Critowaps’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

BU TAKIMI PTT LİGİNİ TAŞIYACAĞIZ

 

Başkan Bezgin, buradan gelecek olan gelirin yüzde 10’unu SMA Tip1 kas hastası Yaren Belli bebeğe  bağışlanacağını açıkladı. Bezgin,  Token satışları Kulübümüzün çıkaracağı uygulama üzerinden yapılacaktır, bu tokenler ile taraftarlarımız dilediği lisanslı ürünleri alabileceklerdir. Ayrıca 19 milyon Token satışa sunulacaktır.İş insanı ve spor camiasının tanınan ismi Cengiz Fırat ise: “Ergene Velimeşe Türkiye’de ses getirecek kadar büyük bir kulüptür. İlk yarıda iyi bir sezon geçiremedik. Ancak ikinci yarıda yapacağımız transferler ile daha üst liglere, ligi ortalarda bitirip, önümüzdeki yıl planlamamızı yapıp bu takımı PTT ligine taşıyacağız. Bu sponsorluk anlaşması gerçekten güzel oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10