Tekirdağ TSO, yılın son meclis toplantısını yaptı 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, 2021 yılının son meclis toplantısını yaptı. Toplantıya Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay'ın daveti üzerine Süleymanpaşa Belediye Başkanı

Süleymanpaşa 30.12.2021 16:10:00 0
Tekirdağ TSO, yılın son meclis toplantısını yaptı 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hakan Şık’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar ve Sabri Çınar da katıldı. 

 

HAYATA GEÇİRİLECEK PROJELERLE İLGİLİ DE BİLGİ VERDİ

 

Başkan Yüksel, toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odamızın Aralık ayı olağan meclis toplantısına katılarak, oda yönetimiyle bir araya geldik. Oda Başkanımız Sayın Cengiz Günay’ın daveti üzerine konuk olduğumuz 2021 yılının son meclis toplantısında, Meclis Başkanımız Sayın Hakan Şık, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize Süleymanpaşa’mızda gerçekleştirdiğimiz hizmetler, devam eden ve yeni yılda hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında bilgi verdik. Fikir alışverişinde bulunarak görüşlerini aldığımız kıymetli başkanlarımız ve iş adamlarımıza yeni yıl dileklerimizi sunduk” dedi. 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10