Yurdakul'dan doğalgaz müjdesi

Malkara'nın Camiatik Mahallesi Karaağaç Sokak'taki doğalgaz regülatörü istasyonunda yanan doğalgazın ilk ateşinin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konu ile ilgili yaptığı aÃ?

Malkara 31.12.2021 15:31:00 0
Yurdakul

Koronavirüs salgının yayılması ve yaşanan çeşitli sebeplerden dolayı Zorlu Enerji tarafından 2020-2021 yılı yatırım planlamaları dahilinde Malkara’da yapılması planlanan doğalgaz çalışmalarının ertelendiğini veya çalışmaların hızının yavaşladığını kaydeden yetkililer, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un vatandaşların mağduriyet yaşamaması için konuyu yakından takip ettiğini, sürecin hızlanmasına ve yeni yılda vatandaşların doğalgaza kavuşmasına olanak sağladığını belirtti.

 

500 BİNAYA 500 ADET SERVİS KUTUSU TAKILDI

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Yeni yıl müjdesi olarak doğalgazın şehrimize geldiğinin müjdesini hemşehrilerimizle mutlulukla paylaşıyorum.2020-2021 yılı yatırım planlamaları kapsamında Zorlu Enerji tarafından şehrimizde 15 kilometre alt yapı çalışması yapıldı. 15 kilometrelik alt yapı çalışmalarının yapıldığı mahallelerde 500 binaya 500 adet servis kutusu takıldı. Bağlantıların yapıldığı yerlerde son testler yapılarak gazlama çalışmaları gerçekleştirildi. Böylelikle bu akşamdan itibaren Malkara’mız doğalgaza kavuşmuş oldu” dedi.

 

TESİSAT ÇALIŞMALARINI BİTİREN VATANDAŞLAR ABONE İŞLEMLERİNİ BAŞLATABİLECEKLER

 

Yurdakul açıklamasının devamında, “Çalışmaların yapıldığı mahallelerimizde meskenlerinin tesisat çalışmalarını bitirmiş olan hemşehrilerimiz abone işlemlerini başlatabilirler. Yarından itibaren ise abone işlemleri tamamlanmış olan hemşehrilerimiz doğalgaz kullanmaya başlayabilirler.2022 yılında Zorlu Enerji’nin planlamaları dahilinde şehrimizdeki doğalgaz çalışmaları devam edecek olup, tüm hemşehrilerimizi en kısa sürede doğalgaza kavuşturacağız. Bizler var gücümüzle çalışıp, havası daha temiz yaşanabilir bir Malkara’yı inşa etmeye devam edeceğiz.Şehrimize doğalgazın gelmesinde emeği geçen siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kurumlara, derneklere, Zorlu Enerji yetkililerine ve sabırları için hemşehlerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10