Yüksel üniversite öğrencileriyle buluştu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencileri ile bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, öğrencilere yeni yıl dileklerini ileterek öğrencilerin sorularını yanıtladı

Süleymanpaşa 31.12.2021 15:45:00 0
Yüksel üniversite öğrencileriyle buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Üzgün, NKÜ Değirmenaltı Kampüsü Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu’nda (KYK) kalan öğrencilerle önceki gün KYK Konferans Salonunda bir araya geldi.

 

ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLADI

 

Tekirdağ Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Üzgün öğrencilere hitap edip,Süleymanpaşa’da sunulan hizmetler hakkında bilgi vererek öğrencilerin yeni yılını kutlarken, Yüksel, Süleymanpaşa’da üniversite öğrenimi gören ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere Süleymanpaşa Belediyesi olarak gençlere yönelik olarak hayata geçirilen proje ve yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulunarak öğrencilere yeni yıl dileklerini iletti. Yüksel ayrıca öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

 

“SÜLEYMANPAŞA’YI KONUŞTUK”

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerimizle buluştuk. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ahmet Üzgün ile birlikte katıldığımız programda, üniversitemizin Değirmenaltı Kampüsü’ndeki KYK Yurdunda kalan öğrencilerimizle bir araya gelerek, güzel ilçemiz Süleymanpaşa’yı konuştuk, öğrencilerimizin yeni yılını kutladık” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10