Vali Yıldırım, yılın son gününde görevi başında bulunan personeli ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, vatandaşların yeni yıla huzurlu ve mutlu bir şekilde girebilmeleri için görevi başında bulunan polis, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret

Tekirdağ 2.01.2022 15:50:00 0
Vali Yıldırım, yılın son gününde görevi başında bulunan personeli ziyaret etti

Vali Yıldırım ilk olarak Malkara Uygulama Noktasında ve TOKİ Uygulama Noktasında bulunan ekipleri ziyaret eden Vali Yıldırım, görevi başında bulunan personelin yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

 

SÜRÜCÜLERE YENİ YIL TEMENNİSİNDE BULUNDU

 

Vali Yıldırım, Uygulama Noktalarında durdurulan araçlardaki sürücülerle de sohbet etti. Vali Aziz Yıldırım sürücülerin yeni yıllarını kutlayarak; yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni etti. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutan V. Mustafa Çetinkaya eşlik etti.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Vali Yıldırım daha sonra, Tarihi Valilik Binası önünde ekiplerle bir araya gelerek tüm personelin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

 

 

2 BİN 591 PERSONEL GÖREV ALDI

 

Tarihi Valilik Binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım, Tekirdağ'da şu anda 2 bin 591 personelin vatandaşın güven ve huzuru için görevi başında olduğunu kaydederek, “Ümit ediyorum ki 2022 yılında inşallah Kovid-19 ortadan kalkar ve normal hayatımıza döneriz. Şu anda emniyetimizle, jandarmamızla, sahil güvenliğimizle, sağlık müdürlüğümüz, itfaiyemiz, AFAD'ımızla, belediyelerimizle, zabıtalarımızla hep birlikte görev yapıyoruz. Şu anda bütün arkadaşlarımız sahadalar. Yılbaşı gecesinin daha sonradan herhangi bir şekilde hafızalarda üzüntülü bir şekilde kalmaması için arkadaşlarımız gayret sarf ediyorlar" dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10