Çetin yılın son günü esnafı ziyaret etti

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yılın son günü esnaf ile bir araya gelerek, yeni yıl dileklerini paylaştı. Çetin, esnafa bol ve bereketli kazançlar dileyerek, hediye çantalarını takdim etti.  Ba

Kapaklı 2.01.2022 16:25:00 0
Çetin yılın son günü esnafı ziyaret etti

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Çetin, çeşitli ürünlerin ve 2022 yılı takviminin yer aldığı hediye çantalarını esnafa takdim etti.

 

 

“ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE VE YARDIMLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

“Esnafımızın ve tüm hemşehrilerimin 2022 yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum diyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduğumuz her biri farklı sektörde kentimize hizmet eden değerli esnafımızı ziyaret ederek, hediyelerimizi ulaştırdık ve yeni yıllarını kutladık. Yeni yıl takvimi, ilçemiz haritası, broşürlerimiz ve çeşitli ürünlerin bulunduğu hediye çantalarımızı esnafımıza takdim ettik. Yeni yılda da Kapaklımız için çalışmaya, üretmeye ve yardımlaşmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimin 2022 yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10