Bezgin'den Kadir Albayrak'a sert tepki

Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sert tepki göstererek yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Bezgin, " Sayın başka

3.01.2022 17:49:00 0
Bezgin

Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin yapmış olduğu açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan yazılı ve sözlü olarak, Tekirdağ’ımızı profesyonel liglerde temsil eden tek Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’a Tekirdağ Büyükşehir Belediye şirketlerinden 500 Bin TL’lik sponsorluk anlaşması üzerinden destek istedik. Sayın Kadir Albayrak’ın cevabı bütün şirketlerimiz zarar ediyor oldu. Sayın başkanım yönetemiyorsanız bırakın, AK Belediyecilik gelsin. Her şeyin en güzelini yaparız hem de ayrımcılık yapmadan” diye konuştu.

BURADA HASETLİK GÖRÜYORUM

Bezgin, “ Geliri bizden az olan illerin şehirlerindeki profesyonel takımlara Büyükşehir Belediyeleri sponsor olurken, bizim koskocaman Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden 500 Bin TL reklam sponsorluğu yapamayan Kadir Başkan sınıfta kalmıştır. Kendi ağzı ile bir programda sizlere 500 Bin TL reklam sponsorluğu vereceğim diyerek söz veren Kadir Başkan şimdi kıvırıyor, topu taça atıyor. Bana bir yol söyleyin yapalım diyor, yol belli bir talimatını ile sponsorluk anlaşması üzerinden destek yapabilirsiniz. Kadir Başkan bizi oyalamakta, Tekirdağ’ın 2.Ligdeki tek takımı olan Ergene Velimeşespor’un başarılı olmasını istemiyor. Burada bir hasetlik görüyorum” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10