Değirmenaltı Mahallesi'nde tek yön uygulaması başladı

Süleymanpaşa'nın hareketli mahallelerinden biri olan, kış aylarında üniversite öğrencilerini, yaz aylarında ise yazlıkçıları ağırlayan ve her mevsim trafik yoğunluğu yaşayan DeğirmenaltÄ?

Süleymanpaşa 3.01.2022 17:56:00 0
Değirmenaltı Mahallesi

Değirmenaltı Mahallesi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklar Tekirdağ Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda tek yönlü trafik uygulaması kapsamına dahil edildi. Yapılacak uygulama ile trafik yoğunluğu ve park sorununun önüne geçilmesinin planlandığı kaydedildi.

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Uygulamanın hayata geçmesinden önce Değirmenaltı Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, hazırlanan broşürleri de mahalle sakinlerine ve esnafa dağıtarak konuyla ilgili bilgilendirme çalışmalarını paylaştı.

 

“TEK YÖN UYGULAMASINA GEÇİYORUZ”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yüksel, “3 Ocak Pazartesi 00.00 itibariyle, UKOME Kararı doğrultusunda Tek Yön uygulamasına geçiyoruz. İnanıyorum ki; dar sokaklarımızdaki çift yönlü trafik akışı ve yanlış parklanmadan kaynaklı sorunlar, uygulamanın oturmasıyla birlikte son bulacaktır. Değirmenaltı Mahallemizde hayata geçirilen Tek Yön uygulaması öncesinde, trafik akışının sağlanacağı sokaklarımızda incelemelerde bulunduk. Sirkülasyon planlaması yaptığımız güzergahlarımızın uygunluğunu yerinde denetleyerek, mahalle sakinlerimizi ve esnafımızı tek yön uygulaması hakkında bilgilendirdik” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10