Duru: Öğretmenlerimizle ekip ruhu oluşturacağız

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Raif Dinçkök Ortaokulunda görev yapan öğretmenler ile toplantıda bir araya geldi. Öğretmenlerle tanışma ve kaynaşma programlarına devam edeceklerini belirten Kaymakam Duru, â?

Çerkezköy 4.01.2022 16:02:00 0
Duru: Öğretmenlerimizle ekip ruhu oluşturacağız

Kaymakam Duru, Raif Dinçkök Ortaokulunda görev yapan 27 öğretmenle dün bir araya geldi. Toplantıda öğretmenlere tanışma ve kaynaşma programını gerçekleştirdiklerini kaydeden Kaymakam Duru, “Bundan sonra da sırası ile ilçemizdeki ilk ve orta dereceli bütün okullarımızı ziyaret ederek hem eğitim gören yavrularımızla hem de eğitim veren baştacı öğretmenlerimizle tanışma ve kaynaşma programlarımıza devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

 

“İYİ BİR EKİP RUHU OLUŞTURMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

 

“Bu programlarımızla ilçemizi eğitiminin çıtasını daha da yükseltmek için öğretmenlerimizle beyin fırtınası yaparak Onlarla ortak noktalarda buluşup iyi bir ekip ruhu oluşturmaya çalışacağız” diyerek sözlerine devam eden Duru, “Bizler 9 ilçe tecrübelerimizi öğretmenlerimizle paylaşacağız. Öğretmenlerimizin de çok değerli önerilerini dinleyeceğiz. Hep beraber her şey yavrularımız için diyeceğiz. Yavrularımıza da bir amcaları, babaları ve abileri olarak çalışmanın ve azmin neleri başarabileceğini anlatıp ufuklarına ışık olacak söyleşiler gerçekleştireceğiz. Onlara sorumluluk sahibi donanımlı, araştırmacı, ahlaklı ve çalışkan iyi bir insan olmanın yollarını anlatmaya çalışacağız.  Yine yavrularımızdan günlük en az 30-40 sayfa kitap okumaları hususunda söz almaya çalışacağız. Sanat ve sporla ilgili de birer hobi edinmeleri tavsiyesinde bulunacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10