Ergene Velimeşespor'da yönetici Müjdat Uysulcan istifa etti

TFF 2.Lig'de mücadele eden Ergene Velimeşespor'da Kulüp Başkanı Serkan Bezgin'in geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı hedef alan siyasi içerik

5.01.2022 10:18:00 0
Ergene Velimeşespor

CHP Çorlu İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Müjdat Uysalcan Türkiye Futbol Federayonu 2. Ligde mücadele eden Ergene Velimeşespor’un Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

 

AÇIKLAMALARI TALİHSİZ BULUYORUM

 

Kulüp yöneticisi Müjdat Uysulcan yaptığı açıklamada, “ Ergene Velimeşespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. 03.01.2022 tarihinde basın yayın organlarına yansıyan Ergene Velimeşe Spor Kulübü başkanı Sayın Serkan Bezgin’ in yazılı basın açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ ı hedef alan siyasi içerikli talihsiz açıklamayı kabul etmiyorum.

Spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşları siyasetin üzerinde olan kurumlardır ve etik değerleri bulunur, spor kulüplerinde siyasetin olmaması gerektiğine inanıyorum, bu nedenle Tekirdağ’ımızın tek profesyonel futbol kulübü olan ve görev aldığım Ergene Velimeşe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum.  Destekçisi ve taraftarı olarak Ergene Velimeşe Spor Kulübü’ne canı gönülden başarılar diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10